Skip to content

Onze tevreden klanten zijn onze beste verkopers…

 

Bent u al bij ons geweest? Wij horen graag uw ervaringen! Hoe vond u de club- en swinganalyse? Bent u tevreden met de producten die u bij ons gekocht heeft? Met uw ervaringen kunnen wij onze TOPSERVICE verder optimaliseren en nog meer tevreden klanten de deur uit laten gaan.

 

 

Gastenboek

Heeft u goede ervaringen met uw golfclubs op maat? Laat het ons weten!

 
 
 
 
 
 
*Verplicht
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om spam tegen te gaan wordt het bericht wordt pas zichtbaar na goedkeuring door ons.
83 berichten.
Ronald Bijl uit Almere
Een heel aardig en vooral rustige man die Ruud, luistert naar het matriaal wat jij wilt / zoekt.
Neemt de tijd, en geeft uitleg naar jou vraag en wens.
Ik hoor goede en positiefe geluiden, en mij heeft hij zeer prettig geholpen.
Bedankt Ruud
Arthur Deumer uit Baarn
Mijn eerste kennismaking met Ruud was al erg prettig, via de app een afspraak kunnen maken om
m’n driver te repareren. Ontvangst op een vriendelijk en vooral ontspannen manier. Korte uitleg over de mogelijkheden voor mij in de nabije toekomst!!
Driver al binnen 2 dagen klaar met dikkere grips welke wel goed bij mij past, erg benieuwd naar resultaat.
Dank voor leuke ontvangst Ruud!!
Hanneke en Joop uit Almere
Tijdens onze vakantie club kapot, bij thuiskomst waar naar toe. Gezocht en uitgekomen bij Custom built.
Super snel reperatie.
Aan de praat geraakt en tips gekregen . Waren positief verrast door het enthousiasme, rust, kennis van golf, dat we een afspraak voor analyse set en swing.hebben gemaakt.We spelen beide met one length cobra.
Mijn set was prima alleen laten regrippen.
Andere clubs ook aangepast de ene wat langer de andere wat korter gemaakt.
Set van Joop was een klein drama alles was dezelfde lengte maar daar was alles mee gezegd. De set heeft Ruud op de juiste lengte gemaakt, en de set-up van alle ijzers helemaal opnieuw gemaakt zoals ze horen te zijn.
Kwaliteit en deskundigheid staat voorop bij Ruud.
Een aanrader ga naar custom build.
Ruud bedankt voor je service en deskundigheid.
Ronald Bijl uit Almere
Zeer vriendelijk ontvangst neemt de tijd, duidelijk advies. Ook door het laten zien van het probleem, en vooral de oplossing
Guido uit Purmerend
Ik speel met materiaal van ongeveer tien jaar oud. Zal wel een advies worden voor een nieuwe set denk je. Niet nodig beoordeel jij na het testen van alle stokken. Bij de h3 de oorspronkelijke shaft stugger gemaakt en bij het ijzer 5 de lengte van de shaft en de grip aangepast met merkbaar goed resultaat.

Bedankt Ruud..
Danny van Strien uit Rotterdam
Danny van Strien Mini Golf Gelderland

Danny van Strien Golf Spijkenisse Zuid Holland
Jean Wevers uit Goirle
Pas geleden langs geweest om clubs te laten regrippen. En passant kreeg ik van Ruud tips om beter te putten. Meteen resultaten zichtbaar. Ik speel mijn rondes met minder putts.
Verder ik kom daar al jaren. Ruud levert constant kwaliteit en services.
Sympathiek golf fitter met kennis van zaken.
Evert van den Broek uit Julianadorp
Op advies van een goede vriend naar Ruud voor analyse van set en swing. Uitstekend advies en aan het eind van de middag een aangepaste club mee om te proberen.
Na 4 dagen proberen met gezwinde spoed terug naar Almere met mijn overige clubs en binnen een week mijn nagenoeg nieuwe set klaar voor gebruik.
Ruud, heel veel dank voor je professionele adviezen, prachtige en snelle service en vooral ook de ontspannen manier waarop je dit alles doet.
Een absolute aanrader voor diegenen die een professioneel advies en snelle service zoeken!
Pim uit Almere
Na langere tijd weinig gespeeld te hebben wilde ik weer actiever gaan deelnemen aan deze sport. Wat lessen genomen en wat vaker de baan in. Al snel kwam ik er achter dat naast mijn techniek ook mijn clubs wat achter waren gebleven. Nu struikel je over de advertenties van de golfwarenhuizen in Nederland die allemaal ook aan een ‘soort van’ fitting doen. Maar als ik mijn herintreding in de sport serieus wilde nemen dan vond ik dat ik dat ook voor mijn materiaal moest doen. En niets fijner dan dichtbij een specialist te hebben die zich hierin heeft bekwaamd.
Voor Ruud maakt het niet uit wie je bent of wat je doet. Als je advies wilt hebben ben je bij hem welkom. In zijn ‘werkplaats’ laat hij je eerst eens rustig wat ballen tegen het projectscherm slaan. In de tussentijd analyseert hij je set.
Aan de hand van videobeelden kijk je dit terug en analyseert hij je positie, swing, etc. en geeft je eenvoudige adviezen over wat je eventueel kunt verbeteren.
Daarna krijg je zijn oordeel over jouw set wat in mijn geval een hoop verbetermogelijkheden opleverde. Ik heb er voor gekozen de hele set te laten vernieuwen op ‘single length’ (alle clubs op dezelfde lengte) zodat je voor alle clubs dezelfde opstelling kunt hanteren. Eye opener en hele verbetering t.a.v. mijn spel.
Ik blijf oefenen (en spelen uiteraard) en wat extra lessen zullen zekere nog nodig zijn wil ik blijven verbeteren maar aan mijn set zal het voorlopig niet liggen!
Ruud, dank voor je adviezen en mijn nieuwe clubs!
Tini uit Huizen
Geniet van het golfen. De aanpassingen die Ruud heeft gedaan,centreren van een set heeft veel verbetering gebracht. Het jaarlijks onderhoud is altijd een gezellig uitje. Heeft tijd voor vragen en laat zien waar het fout kan gaan. Groeten Tini