Skip to content

Onze tevreden klanten zijn onze beste verkopers…

 

Bent u al bij ons geweest? Wij horen graag uw ervaringen! Hoe vond u de club- en swinganalyse? Bent u tevreden met de producten die u bij ons gekocht heeft? Met uw ervaringen kunnen wij onze TOPSERVICE verder optimaliseren en nog meer tevreden klanten de deur uit laten gaan.

 

 

Gastenboek

Heeft u goede ervaringen met uw golfclubs op maat? Laat het ons weten!

 
 
 
 
 
 
*Verplicht
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om spam tegen te gaan wordt het bericht wordt pas zichtbaar na goedkeuring door ons.
78 berichten.
Guido uit Purmerend
Ik speel met materiaal van ongeveer tien jaar oud. Zal wel een advies worden voor een nieuwe set denk je. Niet nodig beoordeel jij na het testen van alle stokken. Bij de h3 de oorspronkelijke shaft stugger gemaakt en bij het ijzer 5 de lengte van de shaft en de grip aangepast met merkbaar goed resultaat.

Bedankt Ruud..
Jean Wevers uit Goirle
Pas geleden langs geweest om clubs te laten regrippen. En passant kreeg ik van Ruud tips om beter te putten. Meteen resultaten zichtbaar. Ik speel mijn rondes met minder putts.
Verder ik kom daar al jaren. Ruud levert constant kwaliteit en services.
Sympathiek golf fitter met kennis van zaken.
Evert van den Broek uit Julianadorp
Op advies van een goede vriend naar Ruud voor analyse van set en swing. Uitstekend advies en aan het eind van de middag een aangepaste club mee om te proberen.
Na 4 dagen proberen met gezwinde spoed terug naar Almere met mijn overige clubs en binnen een week mijn nagenoeg nieuwe set klaar voor gebruik.
Ruud, heel veel dank voor je professionele adviezen, prachtige en snelle service en vooral ook de ontspannen manier waarop je dit alles doet.
Een absolute aanrader voor diegenen die een professioneel advies en snelle service zoeken!
Pim uit Almere
Na langere tijd weinig gespeeld te hebben wilde ik weer actiever gaan deelnemen aan deze sport. Wat lessen genomen en wat vaker de baan in. Al snel kwam ik er achter dat naast mijn techniek ook mijn clubs wat achter waren gebleven. Nu struikel je over de advertenties van de golfwarenhuizen in Nederland die allemaal ook aan een ‘soort van’ fitting doen. Maar als ik mijn herintreding in de sport serieus wilde nemen dan vond ik dat ik dat ook voor mijn materiaal moest doen. En niets fijner dan dichtbij een specialist te hebben die zich hierin heeft bekwaamd.
Voor Ruud maakt het niet uit wie je bent of wat je doet. Als je advies wilt hebben ben je bij hem welkom. In zijn ‘werkplaats’ laat hij je eerst eens rustig wat ballen tegen het projectscherm slaan. In de tussentijd analyseert hij je set.
Aan de hand van videobeelden kijk je dit terug en analyseert hij je positie, swing, etc. en geeft je eenvoudige adviezen over wat je eventueel kunt verbeteren.
Daarna krijg je zijn oordeel over jouw set wat in mijn geval een hoop verbetermogelijkheden opleverde. Ik heb er voor gekozen de hele set te laten vernieuwen op ‘single length’ (alle clubs op dezelfde lengte) zodat je voor alle clubs dezelfde opstelling kunt hanteren. Eye opener en hele verbetering t.a.v. mijn spel.
Ik blijf oefenen (en spelen uiteraard) en wat extra lessen zullen zekere nog nodig zijn wil ik blijven verbeteren maar aan mijn set zal het voorlopig niet liggen!
Ruud, dank voor je adviezen en mijn nieuwe clubs!
Tini uit Huizen
Geniet van het golfen. De aanpassingen die Ruud heeft gedaan,centreren van een set heeft veel verbetering gebracht. Het jaarlijks onderhoud is altijd een gezellig uitje. Heeft tijd voor vragen en laat zien waar het fout kan gaan. Groeten Tini
Rob Nietveld uit Nieuw-Vennep
Mijn bedoeling was om met ruim 10 jaar recreatieve golfervaring mijn clubs te laten doormeten en mijn swing te laten analyseren. Iedereen kan verbeteren en ik zat te lang op mijn niveau. Lag dat aan de pijl en boog of aan de indiaan? Dat bleek natuurlijk vooral aan de indiaan te liggen. Heel goede tips gekregen van Ruud en Kyra, waardoor mijn swing na een paar duizend ballen slaan inmiddels simpeler en vertrouwd voelt.
Ook de set verdiende wat aanpassingen. Het rustige vakmanschap van Ruud met uitleg over wat er aan de clubs gedaan moet worden en waarom, gaf enorm veel vertrouwen. Dikkere grips waren nodig, de putter was te kort en de houten 3 werd een houten 4. Verder was de set prima.
Ik gun elke golfer dat hij zijn sport optimaal kan beoefenen en dus een bezoek aan Ruud.
Laura uit Doorn
De shaft van mijn driver was gebroken en toen ik mijn rekening ging nakijken van heel wat jaren geleden, bleek dat mijn shaft gratis zou worden gerepareerd. Alleen de montage moest ik betalen. Super!!
Fred Nijman uit Limmen
Via golfvrienden kwam ik in contact met Custom Built van Ruud Visser. Mijn idee was om te trachten meer lengte te behalen en inspectie van de golfset. Een uitgebreide test met tips en advies werden door Ruud serieus en zeer accuraat behandeld. De verbeteringen zijn inmiddels door mij in de praktijk met succes uitgeprobeerd. Ruud is deskundig en adviseert zonder zakelijke bedoelingen. Hartelijk dank en tot ziens.
Maarten uit Naarden
Mijn Titleist AP2 718 bij Ruud achter gelaten voor een volledige fittingssessie. Eerste indruk bij Ruud? Top! Wat een rust straalt deze man uit, en wat een (confronterend) goed advies krijg je van hem. Swing tips, en die gelijk bij hem op de zaak proberen toe te passen. Als de clubs klaar zijn, zal ik mijn bevindingen daarover hoer ook posten. Voor nu alvast dank voor de service en expertise Ruud.
kyra uit almere
Ruud heeft niet alleen oog voor kwaliteit realiseren binnen het fitten van golfclubs maar ook inzicht in hoe je als golfer het beste uit jezelf kan halen. Natuurlijk ligt het eerst aan de technische vaardigheden, maar ik heb persoonlijk ervaren dat mijn techniek beter werd door het juiste bij mij passende materiaal. Hoe lekker is het te weten dat het nu alleen aan jezelf ligt 🙂