Skip to content

Onze tevreden klanten zijn onze beste verkopers…

 

Bent u al bij ons geweest? Wij horen graag uw ervaringen! Hoe vond u de club- en swinganalyse? Bent u tevreden met de producten die u bij ons gekocht heeft? Met uw ervaringen kunnen wij onze TOPSERVICE verder optimaliseren en nog meer tevreden klanten de deur uit laten gaan.

 

 

Gastenboek

Heeft u goede ervaringen met uw golfclubs op maat? Laat het ons weten!

 
 
 
 
 
 
*Verplicht
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om spam tegen te gaan wordt het bericht wordt pas zichtbaar na goedkeuring door ons.
75 berichten.
Emily uit Almere
Mijn grips waren versleten en dus aan vervanging toe. Ruud heeft opgemeten wat voor mij de best passende grips zijn en heeft daarbij ook rekening gehouden met mijn artrose.
Super service in een relaxte sfeer.
Nu nog vaker golfen om mijn spel te verbeteren. Aan de golfclubs kan het niet meer liggen.
Ben uit Hillegom
Nieuwe set gekocht en na een heup blessure swing problemen gekregen, en daarbij een enorme twijfel of het fitten bij aankoop wel goed was gegaan.
Gisteren 12.03.2019 bij Ruud langs geweest gaf een zeer goede golf houding tip, en heeft de lei van alle clubs op de juiste graden gezet en als laatste krijg ik nieuwe shafts in mijn lange ijzers.
Al met al een top service en een zeer goed gevoel en opluchting.
Coen uit Zoetermeer
Ruud Visser, wat een vakman; betrouwbaar, gedegen, vriendelijk en niet gebonden aan welk merk golfclubs dan ook, een niet onbelangrijk aspect. Naast een uitgebreide analyse van mijn clubs en een objectief advies, ook heel waardevolle tips over mijn swing gekregen. Blij en met vertrouwen ging ik huiswaarts. Een bezoek aan Ruud Visser is een echte aanrader.
Lodewijk Paardenkooper uit Haren
Met Custom Built, eerst Lucas en nu Ruud werk ik al meer dan 10 jaar. Het zijn top vakmannen, die uitsluitend het belang van de klant voor ogen hebben. Elke keer werd ik zeer professioneel geadviseerd. Het is puur een kwestie van vertrouwen en deskundigheid, die door Ruud altijd is gehonoreerd.
Jean uit Goirle
Ik kwam bij Ruud omdat ik vast zat in mijn spel. Het plezier in golf was grotendeels verdwenen.
Ik kwam eigenlijk om een nieuw golfset te kopen om zo het vertrouwen en het plezier terug te krijgen in het golfspel.
Ruud zag meteen dat mijn golf swing aan verbetering toe was.
Ruud wees me ook op het feit dat de shafts te zwaar waren voor mijn swingsnelheid. Ik kreeg een demo met een licht shaft mee, om te proberen.
Met de tips van Ruud en de nieuw shafts en ander aanpassingen maar mijn spel is aanzienlijk verbeterd. Ik sla ballen met meer afstand, ik heb bijna geen slice meer in mijn slagen en dat allemaal met veel minder moeite en meer vertrouwen in mijn set.
Ik woon in het zuid van het land maar ik heb die 135 km wel over om naar Almere te gaan. Dat is zeker de moeite waard geweest. Zeer aan te bevelen om langs Ruud te gaan. Ik ben goed geholpen.
Ik ben nog niet klaar met
Maarten uit Oegstgeest
Ieder jaar in januari ga ik in voorbereiding op de NGF Hoofdklasse competitie langs bij Ruud voor een check. Gezellige ochtend/middag en vakmanschap gegarandeerd. Aan het materiaal mag het niet liggen en dat doet het na een bezoek aan Custom Built dus ook niet. Vol vertrouwen richting het nieuwe seizoen na mijn bezoek aan Ruud!
Dennis uit Almere
Een oase van vakmanschap, eerlijk advies en passie voor het werk.
Speel nu met single lenght clubs wat een verbetering.
Ook als je tevreden bent met je huidige set kan je hier terecht om het nog beter te maken.
Ruud je bent een geweldige kerel.
Eric Mohaboe uit Almere
Horen, zien en doen = geloven = beleven!
Voor iedereen die meer plezier wil beleven en tegelijkertijd betere resultaten wil behalen: Maak een club en swing analyse afspraak met Ruud, neem je stokken mee en ik garandeer je een leuke, leerzame dag en een lach op je gezicht van oor tot oor als je naar huis gaat! En dat kost je nog eens helemaal niets! Gewoon doen! Veel plezier!! Eric uit Almere
Hélène uit Amsterdam
Ruud Visser van Custom Built is de enige echte clubfitter van Nederland. Hier krijg je geen dure merkstokken in handen met het verzoek om je swing even aan te passen.
Nee, hier gaat het om jouw swing en welke club heads, shafts en grips daar het beste bij passen. Wil je per se bepaalde stok terug uit je vorige (gestolen) set? Al haal je een club head van Marktplaats. Ruud zet er de juiste shaft en grip op en je speelt er weer helemaal als vanouds mee.
Met clubs van Custom Built heb je geen tijden nodig om aan je set te wennen. De set is gegarandeerd optimaal aangepast aan jouw swing. Waren er maar meer van zulke toegewijde vakmensen op deze wereld als Ruud Visser.
Een specialist die de klant en zijn golfplezier centraal stelt zonder dat het kapitalen hoeft te kosten.
Walter uit Almere
Bij Ruud ben je op het juiste adres, goed advies, snelle service,. Na lang twijfelen toch de keuze gemaakt om te gaan spelen met Single Lenght Irons, heb daar geen spijt van. De combinatie met veel oefenen een goede Pro en goed materiaal komt het spel ten goede.