Skip to content

Onze tevreden klanten zijn onze beste verkopers…

 

Bent u al bij ons geweest? Wij horen graag uw ervaringen! Hoe vond u de club- en swinganalyse? Bent u tevreden met de producten die u bij ons gekocht heeft? Met uw ervaringen kunnen wij onze TOPSERVICE verder optimaliseren en nog meer tevreden klanten de deur uit laten gaan.

 

 

Gastenboek

Heeft u goede ervaringen met uw golfclubs op maat? Laat het ons weten!

 
 
 
 
 
 
*Verplicht
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om spam tegen te gaan wordt het bericht wordt pas zichtbaar na goedkeuring door ons.
75 berichten.
Wilfried Ribbers uit Zutphen
Enige jaren geleden via een golfmaat kennis gemaakt met CB. Samen met een andere golfmaatje een dag naar Almere geweest. Wat een leuke ervaring en wat een vakmanschap van Ruud. Een eerlijk en objectief advies gekregen. Toen allebei besloten om een nieuwe set aan te schaffen. Op maat gemaakt enz, passend bij mijn lengte en ervaring. Wat een goed besluit. Nu af en toe terug voor onderhoud en natuurlijk even de swing analyse. Ook de service is prima. De ijzer 7 ging kapot en deze werd gratis hersteld. Top. Mijn handicap is mede door de nieuwe set gedaald. Ruud is een aanrader voor elke golfer.
Bob Olie uit Almere
Mijn onlangs aangeschafte Titleist golfset laten fitten en 2 clubs opnieuw laten grippen bij CB. Een prettige ontvangst met koffie en na afloop een nieuwe ervaring en een leerzame middag rijker.
De dag erna mijn gefitte clubs op de baan uitgeprobeerd en wat een duidelijk verschil met daarvoor! Veel rechtere en minder hoge slagen die zorgden voor nog meer speelplezier.
Ruud, hartelijk dank. Vakwerk!
Rob Nansink uit Huizen
Top ontvangst en top advies.
Heb mijn set laten aanpassen door Ruud met een super resultaat.

Ruud bedankt!!
Martin uit Almere
De beste golfbeslissing die ik ooit genomen heb is naar Ruud te gaan. Duidelijk advies, geduld, vakwerk, vriendelijkheid met als gevolg prettiger en beter spelen!
En ook erg fijn...altijd vrijblijvend 🙂
Theo Stroosnijder uit Dirkshorn
Inmiddels ons hele competitieteam bij Ruud gefit. Top service en super analyse.
Wij weten inmiddels de weg naar Ruud uitstekend te vinden.
Wessel Schuiting uit Middelburg
Ben al sinds 1994 regelmatig bij CB en speel met mijn tweede set van hen.
Steeds goed geholpen met met name Ruud is zeer betrokken en toegewijd.
Ook kostentechnisch altijd zeer redelijk.
Jammer dat het sinds de opheffing van Rotterdam nu wel erg ver weg is.
Renee Goode uit Soest
Beste Ruud, ik ben dankzij een gewonnen prijs (jawel) bij jou terecht gekomen voor een uitgebreide swinganalyse, kon me er niets bij voorstellen.
Ik verwachtte een moeilijk verhaal over procenten en hellingen in lichaamshouding en beweging. Maar wat een goede ervaring was het, heel relaxed in duidelijke taal, eenvoudige tips en eigenlijk wat simpele aanwijzingen ging ik de deur uit met een fantastische gloedjenieuwe wood 7 op maat gemaakt en een opgeruimde tas met clubs die bij mij passen. Echt vakwerk. Ik ga nu de sterren van de hemel spelen, dat voel ik! Alleen nog ff sparen voor een nieuwe driver...
Ruud Botman uit Ouderkerk
weer een goede actie van custom built!
Had mijn ijzeren 6 stuk gemaakt en die is weer gratis gemaakt Super service!
ruud
Patrick uit ...
De intake en analyses en advies had ik kado gekregen en waren een jaartje geleden al gedaan. Afgelopen week heb ik het advies opgevolgd en de clubs afgeleverd zodat ik zaterdag kon spelen.

Alle clubs waren voorzien van graphite shafts en nieuwe grips en op advies van Michel heb ik direct een nieuwe putter aangeschaft.

Ik heb voor het eerst weer eens ontspannen gespeeld.... Met m'n nieuwe set sloeg ik rechter en waren de afstanden al beter. Het was de eerste wedstrijd van het seizon dus dat laatste zal nog wel verbeteren.
Al met al sloeg ik 46 stableford punten bijelkaar inclusief twee birdies. 🙂

Mijn EHCP daalde met iets meer dan drie punten naar 17.1

Thnx Michel!
Ernest Cabenda uit Papendrecht
Beste Ruud en Michel,
Jammer dat ik niet eerder mijn set bij jullie heb laten fitten. Ik moet nog wel wennen aan de verlengde ijzers en ingekorte woods, maar met regelmatig lessen heb ik er alle vertrouwen in dat mijn spel vooruit gaat. Het is nu een week dat ik de gefitte set gebruik en ik raak er aardig aan gewend.
Gistern mijn eerste wedstrijd ermee gespeeld en t/m hole 5 verliepen alle slagen naar wens. Daarna werd het slechter, maar dat had te maken met het niet goed raken van de bal.
Hierbij wil ik jullie beiden bedanken voor het advies en de aanwijzigingen.
Mij zien jullie in de verre toekomst zeker terug voor een up date van mijn huidige set of wanneer ik een nieuwe set aan wil schaffen. 😀