Skip to content

Onze tevreden klanten zijn onze beste verkopers…

 

Bent u al bij ons geweest? Wij horen graag uw ervaringen! Hoe vond u de club- en swinganalyse? Bent u tevreden met de producten die u bij ons gekocht heeft? Met uw ervaringen kunnen wij onze TOPSERVICE verder optimaliseren en nog meer tevreden klanten de deur uit laten gaan.

 

 

Gastenboek

Heeft u goede ervaringen met uw golfclubs op maat? Laat het ons weten!

 
 
 
 
 
 
*Verplicht
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om spam tegen te gaan wordt het bericht wordt pas zichtbaar na goedkeuring door ons.
78 berichten.
Eric Mohaboe uit Almere
Horen, zien en doen = geloven = beleven!
Voor iedereen die meer plezier wil beleven en tegelijkertijd betere resultaten wil behalen: Maak een club en swing analyse afspraak met Ruud, neem je stokken mee en ik garandeer je een leuke, leerzame dag en een lach op je gezicht van oor tot oor als je naar huis gaat! En dat kost je nog eens helemaal niets! Gewoon doen! Veel plezier!! Eric uit Almere
Hélène uit Amsterdam
Ruud Visser van Custom Built is de enige echte clubfitter van Nederland. Hier krijg je geen dure merkstokken in handen met het verzoek om je swing even aan te passen.
Nee, hier gaat het om jouw swing en welke club heads, shafts en grips daar het beste bij passen. Wil je per se bepaalde stok terug uit je vorige (gestolen) set? Al haal je een club head van Marktplaats. Ruud zet er de juiste shaft en grip op en je speelt er weer helemaal als vanouds mee.
Met clubs van Custom Built heb je geen tijden nodig om aan je set te wennen. De set is gegarandeerd optimaal aangepast aan jouw swing. Waren er maar meer van zulke toegewijde vakmensen op deze wereld als Ruud Visser.
Een specialist die de klant en zijn golfplezier centraal stelt zonder dat het kapitalen hoeft te kosten.
Walter uit Almere
Bij Ruud ben je op het juiste adres, goed advies, snelle service,. Na lang twijfelen toch de keuze gemaakt om te gaan spelen met Single Lenght Irons, heb daar geen spijt van. De combinatie met veel oefenen een goede Pro en goed materiaal komt het spel ten goede.
Wilfried Ribbers uit Zutphen
Enige jaren geleden via een golfmaat kennis gemaakt met CB. Samen met een andere golfmaatje een dag naar Almere geweest. Wat een leuke ervaring en wat een vakmanschap van Ruud. Een eerlijk en objectief advies gekregen. Toen allebei besloten om een nieuwe set aan te schaffen. Op maat gemaakt enz, passend bij mijn lengte en ervaring. Wat een goed besluit. Nu af en toe terug voor onderhoud en natuurlijk even de swing analyse. Ook de service is prima. De ijzer 7 ging kapot en deze werd gratis hersteld. Top. Mijn handicap is mede door de nieuwe set gedaald. Ruud is een aanrader voor elke golfer.
Bob Olie uit Almere
Mijn onlangs aangeschafte Titleist golfset laten fitten en 2 clubs opnieuw laten grippen bij CB. Een prettige ontvangst met koffie en na afloop een nieuwe ervaring en een leerzame middag rijker.
De dag erna mijn gefitte clubs op de baan uitgeprobeerd en wat een duidelijk verschil met daarvoor! Veel rechtere en minder hoge slagen die zorgden voor nog meer speelplezier.
Ruud, hartelijk dank. Vakwerk!
Rob Nansink uit Huizen
Top ontvangst en top advies.
Heb mijn set laten aanpassen door Ruud met een super resultaat.

Ruud bedankt!!
Martin uit Almere
De beste golfbeslissing die ik ooit genomen heb is naar Ruud te gaan. Duidelijk advies, geduld, vakwerk, vriendelijkheid met als gevolg prettiger en beter spelen!
En ook erg fijn...altijd vrijblijvend 🙂
Theo Stroosnijder uit Dirkshorn
Inmiddels ons hele competitieteam bij Ruud gefit. Top service en super analyse.
Wij weten inmiddels de weg naar Ruud uitstekend te vinden.
Wessel Schuiting uit Middelburg
Ben al sinds 1994 regelmatig bij CB en speel met mijn tweede set van hen.
Steeds goed geholpen met met name Ruud is zeer betrokken en toegewijd.
Ook kostentechnisch altijd zeer redelijk.
Jammer dat het sinds de opheffing van Rotterdam nu wel erg ver weg is.
Renee Goode uit Soest
Beste Ruud, ik ben dankzij een gewonnen prijs (jawel) bij jou terecht gekomen voor een uitgebreide swinganalyse, kon me er niets bij voorstellen.
Ik verwachtte een moeilijk verhaal over procenten en hellingen in lichaamshouding en beweging. Maar wat een goede ervaring was het, heel relaxed in duidelijke taal, eenvoudige tips en eigenlijk wat simpele aanwijzingen ging ik de deur uit met een fantastische gloedjenieuwe wood 7 op maat gemaakt en een opgeruimde tas met clubs die bij mij passen. Echt vakwerk. Ik ga nu de sterren van de hemel spelen, dat voel ik! Alleen nog ff sparen voor een nieuwe driver...