Skip to content

Onze tevreden klanten zijn onze beste verkopers…

 

Bent u al bij ons geweest? Wij horen graag uw ervaringen! Hoe vond u de club- en swinganalyse? Bent u tevreden met de producten die u bij ons gekocht heeft? Met uw ervaringen kunnen wij onze TOPSERVICE verder optimaliseren en nog meer tevreden klanten de deur uit laten gaan.

 

 

Gastenboek

Heeft u goede ervaringen met uw golfclubs op maat? Laat het ons weten!

 
 
 
 
 
 
*Verplicht
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om spam tegen te gaan wordt het bericht wordt pas zichtbaar na goedkeuring door ons.
83 berichten.
Rob Nansink uit Huizen
Top ontvangst en top advies.
Heb mijn set laten aanpassen door Ruud met een super resultaat.

Ruud bedankt!!
Martin uit Almere
De beste golfbeslissing die ik ooit genomen heb is naar Ruud te gaan. Duidelijk advies, geduld, vakwerk, vriendelijkheid met als gevolg prettiger en beter spelen!
En ook erg fijn...altijd vrijblijvend 🙂
Theo Stroosnijder uit Dirkshorn
Inmiddels ons hele competitieteam bij Ruud gefit. Top service en super analyse.
Wij weten inmiddels de weg naar Ruud uitstekend te vinden.
Wessel Schuiting uit Middelburg
Ben al sinds 1994 regelmatig bij CB en speel met mijn tweede set van hen.
Steeds goed geholpen met met name Ruud is zeer betrokken en toegewijd.
Ook kostentechnisch altijd zeer redelijk.
Jammer dat het sinds de opheffing van Rotterdam nu wel erg ver weg is.
Renee Goode uit Soest
Beste Ruud, ik ben dankzij een gewonnen prijs (jawel) bij jou terecht gekomen voor een uitgebreide swinganalyse, kon me er niets bij voorstellen.
Ik verwachtte een moeilijk verhaal over procenten en hellingen in lichaamshouding en beweging. Maar wat een goede ervaring was het, heel relaxed in duidelijke taal, eenvoudige tips en eigenlijk wat simpele aanwijzingen ging ik de deur uit met een fantastische gloedjenieuwe wood 7 op maat gemaakt en een opgeruimde tas met clubs die bij mij passen. Echt vakwerk. Ik ga nu de sterren van de hemel spelen, dat voel ik! Alleen nog ff sparen voor een nieuwe driver...
Ruud Botman uit Ouderkerk
weer een goede actie van custom built!
Had mijn ijzeren 6 stuk gemaakt en die is weer gratis gemaakt Super service!
ruud
Patrick uit ...
De intake en analyses en advies had ik kado gekregen en waren een jaartje geleden al gedaan. Afgelopen week heb ik het advies opgevolgd en de clubs afgeleverd zodat ik zaterdag kon spelen.

Alle clubs waren voorzien van graphite shafts en nieuwe grips en op advies van Michel heb ik direct een nieuwe putter aangeschaft.

Ik heb voor het eerst weer eens ontspannen gespeeld.... Met m'n nieuwe set sloeg ik rechter en waren de afstanden al beter. Het was de eerste wedstrijd van het seizon dus dat laatste zal nog wel verbeteren.
Al met al sloeg ik 46 stableford punten bijelkaar inclusief twee birdies. 🙂

Mijn EHCP daalde met iets meer dan drie punten naar 17.1

Thnx Michel!
Ernest Cabenda uit Papendrecht
Beste Ruud en Michel,
Jammer dat ik niet eerder mijn set bij jullie heb laten fitten. Ik moet nog wel wennen aan de verlengde ijzers en ingekorte woods, maar met regelmatig lessen heb ik er alle vertrouwen in dat mijn spel vooruit gaat. Het is nu een week dat ik de gefitte set gebruik en ik raak er aardig aan gewend.
Gistern mijn eerste wedstrijd ermee gespeeld en t/m hole 5 verliepen alle slagen naar wens. Daarna werd het slechter, maar dat had te maken met het niet goed raken van de bal.
Hierbij wil ik jullie beiden bedanken voor het advies en de aanwijzigingen.
Mij zien jullie in de verre toekomst zeker terug voor een up date van mijn huidige set of wanneer ik een nieuwe set aan wil schaffen. 😀
Ad Eweg uit Amstelveen
Hartelijk dank voor de uitstekende service en de fijne middag.
Ik ben vanmiddag wezen oefenen met de nieuwe lengtes, grips en jou adresseer tips, wat een verademing!!! Mijn slagen naar een target gingen nu voor 90 % naar het doel en draaide niet meer zo weg op het eind en wanneer de bal de eerste keer stuiterde ging hij recht door ipv rechts af. Dat er nooit iemand mij daar op gewezen heeft. Het blijkt toch wel weer de computer vertelt het je eerlijk. Op de driving-ranges gaat dat natuurlijk gemakkelijker maar ik zal het aanstaande zaterdag toepassen in de baan.
Nogmaals bedankt voor alle service en heel graag tot de volgend keer.

Groet Ad Eweg
Irene uit Harderwijk
Vandaag mijn nieuwe set ijzers opgehaald. 3 jaar geleden bij Ruud mijn eerste set aangeschaft, want als vrouw van 1,92m is het lastig shoppen bij de gemiddelde golfwinkel. Toch besloten vorige week weer eens langs te gaan om mijn huidige swing te analyseren. Bleek die toch een stuk sneller te zijn geworden! En samen met Ruud en mijn Golfpro Justin (die ook even langs kwam om te helpen kiezen, super!) een nieuwe set ijzers uitgezocht. En nu al klaar. Even geprobeerd op de driving range, en mijn P haalt makkelijk de 100 meter strak rechtdoor. Ik ben benieuwd hoe het komende seizoen gaat worden, op naar de 15 (van 22 nu). Dank Ruud!