Skip to content

Onze tevreden klanten zijn onze beste verkopers…

 

Bent u al bij ons geweest? Wij horen graag uw ervaringen! Hoe vond u de club- en swinganalyse? Bent u tevreden met de producten die u bij ons gekocht heeft? Met uw ervaringen kunnen wij onze TOPSERVICE verder optimaliseren en nog meer tevreden klanten de deur uit laten gaan.

 

 

Gastenboek

Heeft u goede ervaringen met uw golfclubs op maat? Laat het ons weten!

 
 
 
 
 
 
*Verplicht
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om spam tegen te gaan wordt het bericht wordt pas zichtbaar na goedkeuring door ons.
78 berichten.
Ruud Botman uit Ouderkerk
weer een goede actie van custom built!
Had mijn ijzeren 6 stuk gemaakt en die is weer gratis gemaakt Super service!
ruud
Patrick uit ...
De intake en analyses en advies had ik kado gekregen en waren een jaartje geleden al gedaan. Afgelopen week heb ik het advies opgevolgd en de clubs afgeleverd zodat ik zaterdag kon spelen.

Alle clubs waren voorzien van graphite shafts en nieuwe grips en op advies van Michel heb ik direct een nieuwe putter aangeschaft.

Ik heb voor het eerst weer eens ontspannen gespeeld.... Met m'n nieuwe set sloeg ik rechter en waren de afstanden al beter. Het was de eerste wedstrijd van het seizon dus dat laatste zal nog wel verbeteren.
Al met al sloeg ik 46 stableford punten bijelkaar inclusief twee birdies. 🙂

Mijn EHCP daalde met iets meer dan drie punten naar 17.1

Thnx Michel!
Ernest Cabenda uit Papendrecht
Beste Ruud en Michel,
Jammer dat ik niet eerder mijn set bij jullie heb laten fitten. Ik moet nog wel wennen aan de verlengde ijzers en ingekorte woods, maar met regelmatig lessen heb ik er alle vertrouwen in dat mijn spel vooruit gaat. Het is nu een week dat ik de gefitte set gebruik en ik raak er aardig aan gewend.
Gistern mijn eerste wedstrijd ermee gespeeld en t/m hole 5 verliepen alle slagen naar wens. Daarna werd het slechter, maar dat had te maken met het niet goed raken van de bal.
Hierbij wil ik jullie beiden bedanken voor het advies en de aanwijzigingen.
Mij zien jullie in de verre toekomst zeker terug voor een up date van mijn huidige set of wanneer ik een nieuwe set aan wil schaffen. 😀
Ad Eweg uit Amstelveen
Hartelijk dank voor de uitstekende service en de fijne middag.
Ik ben vanmiddag wezen oefenen met de nieuwe lengtes, grips en jou adresseer tips, wat een verademing!!! Mijn slagen naar een target gingen nu voor 90 % naar het doel en draaide niet meer zo weg op het eind en wanneer de bal de eerste keer stuiterde ging hij recht door ipv rechts af. Dat er nooit iemand mij daar op gewezen heeft. Het blijkt toch wel weer de computer vertelt het je eerlijk. Op de driving-ranges gaat dat natuurlijk gemakkelijker maar ik zal het aanstaande zaterdag toepassen in de baan.
Nogmaals bedankt voor alle service en heel graag tot de volgend keer.

Groet Ad Eweg
Irene uit Harderwijk
Vandaag mijn nieuwe set ijzers opgehaald. 3 jaar geleden bij Ruud mijn eerste set aangeschaft, want als vrouw van 1,92m is het lastig shoppen bij de gemiddelde golfwinkel. Toch besloten vorige week weer eens langs te gaan om mijn huidige swing te analyseren. Bleek die toch een stuk sneller te zijn geworden! En samen met Ruud en mijn Golfpro Justin (die ook even langs kwam om te helpen kiezen, super!) een nieuwe set ijzers uitgezocht. En nu al klaar. Even geprobeerd op de driving range, en mijn P haalt makkelijk de 100 meter strak rechtdoor. Ik ben benieuwd hoe het komende seizoen gaat worden, op naar de 15 (van 22 nu). Dank Ruud!
Wiebe de Vries uit Blaricum
Na 4 jaar spelen met een gefitte set werd het tijd voor een tune-up. Via via kwam ik met Ruud in contact, en gister was het dan zo ver. Ik had al gelezen over de koffie, de aandacht, het geduld, en de kunde en vaardigheden.

Wat niemand tot dusver heeft opgemerkt is de passie die Ruud heeft voor zijn vak en voor ons spelletje. Dat maakt voor mij het verschil tussen een goeie stok en een stok die "van mij" is.

Omdat de juiste vragen worden gesteld door Ruud kunnen daarna de juiste aanpassingen worden gemaakt.

Ik ga zo mijn aangepaste stokken ophalen en verheug me nu al enorm op de eerste ronde die ik er mee ga spelen! Ik heb er alle vertrouwen in dat de correcties die je hebt aangeraden precies dat zullen doen wat je voorspelde.

Dank daarvoor Ruud, en tot ziens in de baan en in Almere
Klaas Wijma uit Lelystad
Half april bij Ruud in Almere geweest om mijn golfset na te kijken.
Uiteindelijk gekozen voor een nieuwe golfset ( oude golfset was een starters set). Uitstekend advies en prima begeleiding. Zeer professioneel. Speel nu 4 weken met mijn nieuwe set. Sla prachtig recht, speel beter met mijn ijzers en maak grotere afstanden en mijn handicap gaat omlaag. Belangrijker nog is de toegenomen spelvreugde. Dus een echte aanrader om eens een gesprek aan te gaan
Peter uit Lelystad
Door een rugblessure is de vraag ontstaan of mijn clubs wel lang genoeg zijn voor mijn postuur. (1.93 m en 108 kg). Een afspraak gemaakt bij Ruud en het vermoeden werdt bevestigt dat de clubs te kort waren. Vervolgens zijn we het gesprek in gegaan om of naar nieuwe clubs te gaan of een retro fit op de huidige clubs te doen. Na een swing analyse en een gesprek over mijn doelstellingen werd een helder advies gegeven. Nieuwe clubs. uiteindelijk heb ik er zelf voor gekozen om er een verwen partijtje van te maken en te besluiten te investeren in forged iron clubs op mijn lengte en swing aangepast. Een eenmalige investering waar ik de komende jaren veel profijt maar ook veel plezier aan ga beleven. Vooral mijn rug is mij erg dankbaar gebleken. Bedankt Ruud 😉 Top advies!
Johan en Greet van der Kolk uit Almere
Dit is wat een beginnende golfer zoekt, leuke ontvangst, goede aandacht en zeker kennis van zaken. Bedankt Ruud voor de adviezen.
Willem van Isselt uit Eemnes
Hallo Ruud,

Enige tijd geleden heb ik een testsessie gehad voor een nieuwe driver. Na veel slaan kwam je met het advies voor een Viper met ingekorte shaft.
Tevens heb je mijn houten 3 en 5 ingekort.

Door het koude weer en slechte baanomstandigheden kon ik niet goed beoordelen hoe zich dit vertaalde in afstand, gevoel enz.

Nu zijn de omstandigheden sinds een aantal weken beter en ik kan je wel zeggen met de 3 en 5 afstanden goed zijn en slaan veel rechter.
Afstanden Driver zijn prima en erg recht. Prima gevoel.

Al met al ben ik erg blij met je advies en de ingrepen die je gedaan hebt.

Bedankt
m.vr. gr.
willem van isselt