Onze tevreden klanten zijn onze beste verkopers…

 

Bent u al bij ons geweest? Wij horen graag uw ervaringen! Hoe vond u de club- en swinganalyse? Bent u tevreden met de producten die u bij ons gekocht heeft? Met uw ervaringen kunnen wij onze TOPSERVICE verder optimaliseren en nog meer tevreden klanten de deur uit laten gaan.

 

 

golfer celebrates

Heeft u goede ervaringen met uw golfclubs op maat? Laat het ons weten!

 
 
 
 
 
 
 
*Verplicht
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om spam tegen te gaan wordt het bericht wordt pas zichtbaar na goedkeuring door ons.
61 berichten.
Bas Burger uit Amersfoort
Beste Ruud,
Inmiddels al een aantal malen gespeeld met de gefitte clubs en met verbazing geconstateerd dat de (al jarenlang aanwezige) pijn in mijn ellebogen is verdwenen! Hoe het mogelijk is, weet ik niet, maar jij hebt het voor elkaar gekregen. Zoals je hebt aangegeven is het grootste gewin in de houten en de driver gaan zitten en ben ik de ijzers nog aan het ontdekken. Gisteren finale clubcampioenschap maandbeker gespeeld. Overall winnaar is Björn geworden en ik ben nummer 2. Beiden door jou gefit, is dat toeval of bewijs?
Tevens bedankt voor de service en nazorg aangaande mijn putter!
Morgen golfvakantie Florida waar ik de clubs zeer intensief aan een verder onderzoek zal blootstellen. Eindconclusie volgt!

Groet,
Bas
Wil Hulskens uit Den Bosch
Ik speel al jaren met een taylermade set, alle clubs spelen geweldig behalve de driver. Ben uiteindelijk terecht gekomen bij Custom Built Golf Clubs in Den Bosch. Heb na een lange swing analyse met verschillende drivers het advies gekregen om de Alpha 830/2 driver aan te schaffen. Ik heb nu weer het volste vertouwen in mijn drives dank zij deze geweldige driver, recht op de fairway en minstens 230 meter verder. Boris, bedankt voor het geweldige advies en de fijne service.
Wil Hulskens
Michael Buitenkamp uit Den Bosch
Hallo Boris,
Zoals belooft hier een berichtje voor het gastenboek. Ik heb de clubs nu een tijdje in gebruik en er is echt een groot verschil merkbaar in mijn spel. Mijn eerste vraag een aantal weken geleden was of een golfer met weinig ervaring (zoals mij) iets aan clubfitting zou hebben? En ja hij heeft er wat aan. Na mijn GVB te hebben gehaald met mijn oude clubs ben ik met jouw clubs gaan spelen en het verschil is enorm. De ballen gaan rechtdoor en verder en je krijgt er meer vertrouwen in waardoor je meer uit je spel kan halen.
Ik kan iedereen aanraden om eens te gaan kijken en een analyse te laten maken dan kun je gelijk zien wat het verschil is. Mij zien ze vaker terug.

Dank je wel en tot ziens.

Groetjes,
Michael Buitenkamp
Theo Schuurman uit Castricum
Ik had al ruim een half jaar problemen met mijn linkerpols en met mijn handen/vingers. Na wat onderzoeken bleek dat er fysiek althans niets aan de hand was! Dus moest het aan het golfen liggen. Ik ben op internet gaan zoeken. "Pijn in de handen tijdens het golfen" en kwam terecht bij Ruud van Custom Built Golfclubs in Almere. Die beschikte over zogenaamde atrosegrips. Interessant. Ik gebeld en een afspraak gemaakt. Om kort te gaan, ik ging uiteindelijk met een compleet nieuwe set de deur uit omdat van de oude niet veel deugde. En....ik heb er geen moment spijt van. En....geen pijn meer in mijn vingers en hand. Alhoewel je natuurlijk even moet afwachten. Het is nog te vroeg. Ook mijn spel is verbeterd. Ik ben niet zo'n handycapjager, maar een rechte slag nu met mijn verkorte driver bevalt me erg. En de geslagen afstand is hetzelfde als daarvoor! Ruud, bedankt voor de goede service. Enne, we houden kontakt. Theo.
Ewoud 't Jong uit Putten
Hoi Ruud,
Is het eerste gewin kattengespin of is de eerste klap een daalder waard? Over een aantal weken hoop ik nog wel eens uitgebreider te laten weten hoe het gaat, maar nu alvast een snelle reactie na 3x spelen.
Zaterdag een oefenronde en veel dingen geprobeerd, met plussen en minnen. Maandag 4&3 gewonnen in de k.o-beker tegen een even sterke tegenstander en gisteren 42 sf-punten over 9 holes! 4 parren en 5 bogeys voor 40 slagen. Nieuwe handicap 24,3.
De hybride 4 die je recht gezet hebt slaat geweldig, mooi recht en zeker 150 meter. De fairwaywood is ook een goede greep, daar sla ik nog een stukje verder en ook recht mee. Heb mijn armen nu ook meer hangen en de teen van de club omhoog en begin daar aan te wennen, maar de elleboog laat ik nog even zwiepen, niet te veel tegelijk veranderen. Je kan ook lezen, dat wil nog niet zo erg, haha.
IJzers is nog een beetje zoeken. Gisteren volle p-wedge op 3 meter naast de pin, een ijzer-7 van de tee op 4 meter naast de pin, een ijzer-9 10 meter te kort, maar recht en een bijna volle p-wedge van bijna 100 meter soepel op het eiland. Dat de ijzers verlengd zijn bevalt me wel en van de graphite heb ik ook geen spijt.
Voorlopige conclusie: hybride en houten super, ijzers gaan vast wel lukken, maar wil ik eerst een paar weken mee spelen voor een definitief oordeel. Vertrouwen is zeker gegroeid en dat is misschien wel het belangrijkste. O ja, alle putts waren te kort ......
Groet, Ewoud
Martha Tuijtelaars uit Lelystad
Beste Ruud,
Enkele weken geleden, eind maart, ben ik bij je geweest samen met Peter Willemse. Mijn Callaway-stokken zijn doorgemeten en bleken wat af te wijken. Vandaar, dat ik nieuwe, voor mij gefitte stokken heb gekocht. In het begin merkte ik weinig verandering, ik sloeg alleen wat verder. Maar plots leek ineens alles te lukken en ben ik in ruim 1 week tijd van handicap 34,5 naar 25 gekelderd. Een 3 daags golftoernooi in Duitsland heb ik weten te winnen met maar liefst 49 stableford punten. Enkele dagen later op onze baan Flevoland (in Lelystad ) sloeg ik weer de sterren van de hemel met 44 punten en ben GOLFER VAN DE MAAND MEI (met tijdelijk een eigen parkeerplaats en vermelding op de site!) Ik wil jullie deze groei toch even meedelen en ben dus blij met de resultaten. Over enige tijd maak ik nog een nieuwe afspraak om alsnog mijn resque 3 en 4 van Callaway aan te laten passen. Nogmaals bedankt voor het goede advies en spoedig tot ziens.
Vriendelijke groet, Martha Tuijtelaars
Peter Willemse uit Lelystad
Nu, na een tijdje spelen met de aangepaste/nieuwe clubs even een update. Onze doelstellingen lijken dit jaar vroeger gehaald te gaan worden dan verwacht. Martha speelt de sterren van de hemel met haar nieuwe clubs. Heeft nu Hcp 28 en zelf ben ik ook zeer tevreden omdat de driver een stuk verder gaat, de ijzers rechter en ik vol zelfvertrouwen af steven op een handicap rond de 20, van 25.3 naar nu 23.2 en ik weet dat het nog lager kan. De meeste par 4's zijn nu te halen in 2 naar de green en ook de par 5 komen binnen bereik. Het was eerst even aanpassen aan de nieuwe afstanden, maar dat gaat nu lekker. Bedankt nogmaals.
Francis Leusink uit Utrecht
Michel,

Bedankt voor de vlotte, vakkundige en vriendelijke service.
De nieuwe grips slaan perfect.

Greetz Francis :!cool:
Ronald uit Utrecht
Ik kon het toch niet laten om ook een ijzeren 5 te bestellen nu ik zoveel fijner sla met mijn ijzers. 's Middags gebeld en kon de club einde dag ophalen, echt enorme klasse!

ben wederom blij met mijn keuze! Ik sla veel vertrouwder met mijn 5 dan ik met mijn hybride deed en met meer precisie. Voorheen was dit juist de club was waar ik erg veel moeite mee had.

Almkreek was dan ook echt een genot afgelopen zondag.

Bedankt!

Ronald
Ronald uit Utrecht
Nu een half jaar bezig niet echt les gehad en wat doe je dan eerst? Vaststellen dat je vader's oude clubs bij je passen of eerst beter leren slaan.

Tijdens de intake o.a. het gebruik van clubs en afwijking besproken. Koffie en dan ‘warm’ slaan bij de simulator en clubs en handen opmeten.

Ik heb met verschillende lengtes, shafts, gripdikte, etc. gespeeld en zag mijn afstand vergroten en de afwijking verkleinen.

Besloten om de clubs die ik bleef gebruiken te regrippen, mijn putter te verlengen (7cm!). Nieuwe 7, 9 en PW besteld (alpha RX2). Volgende dag was alles klaar en gepolijst!

Nu een aantal keer op de driving range gestaan, een wereld van verschil! De belasting op mijn lichaam is veel kleiner, houding rechter, slagen constanter, einde knijpen. Wel wennen aan de afstanden, sla 30/40 meter verder zonder enige moeite! De PW moet een grotere bereik afdekken.

Nu lessen en banen lopen. Krijg er steeds meer zin.

Heren bedankt en mij zie je nog wel terug!

Ronald