Skip to content

Onze tevreden klanten zijn onze beste verkopers…

 

Bent u al bij ons geweest? Wij horen graag uw ervaringen! Hoe vond u de club- en swinganalyse? Bent u tevreden met de producten die u bij ons gekocht heeft? Met uw ervaringen kunnen wij onze TOPSERVICE verder optimaliseren en nog meer tevreden klanten de deur uit laten gaan.

 

 

Gastenboek

Heeft u goede ervaringen met uw golfclubs op maat? Laat het ons weten!

 
 
 
 
 
 
*Verplicht
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om spam tegen te gaan wordt het bericht wordt pas zichtbaar na goedkeuring door ons.
78 berichten.
André Passé uit Brummen
Ruud is gewoon de golfstokkenfluisteraar. Door het aanpassen van de graphite shafts van met name mijn houten ben ik verder en vooral!! ongelofelijk recht gaan slaan. Geduld, vakmanschap en kwaliteit is wat je hier aantreft.
Francis Leusink uit Utrecht
Michel, bedankt voor de uitstekende service. Eerst een uitgebreide fitting, waaruit een aantal praktisch tips naar voren kwamen. Vervolgens de deskundigheid om voor mij tot de keuze te komen van de juiste driver. Waarna deze met "het oog van de meester" in elkaar werd gezet.
Bedankt en tot ziens.
Egbert Jan van Ommen uit Amersfoort
Voor mij is golf en vooral de betekenis van techniek erachter enorm gaan leven dankzij een bezoek aan Ruud.
Nog los van de vriendelijkheid en de persoonlijke aandacht.
Ik maak graag hier tijd voor om van Amersfoort naar Almere te rijden.
Wat ik echt iedereen aanraad is de tekst en uitleg die je ontvangt over zowel de statische als dynamische kant van fitting.
En dat is bij Ruud veel meer dan een standaard verhaal over de lengte van je clubs.

Hartelijke groet

Egbert Jan
Paul en Marga uit Wehl
we kunnen er wel een heel verhaal van maken, kortom wij zijn uiterst tevreden.

bedankt!
Bas Burger uit Amersfoort
Zojuist wintercheck laten doen door Ruud. Geweldige service en aandacht.
Lofts laten aanpassen, enkele grips vervangen, poetsbeurt en afstandsmeting.
Niets is te veel en alles kan!

Helemaal geweldig Ruud, bedankt en tot de volgende keer.

Hartelijke groeten,

Bas
Anton van Beek uit Almere
Via een tip van een collega golfer bij Ruud in Almere terecht gekomen.

Ben begonnen met een nieuwe Alpha Driver nadat Ruud alle tijd heeft genomen om de hele set eens te bekijken. Goede analyse veel tijd, goed advies met als uitkomst de eerder genoemde driver met maatwerk shaft en passende grip.

Woensdag gekocht en donderdag de baan in, ik schrok me wild van het verschil. Lang, recht en comfortabel.

Mijn ijzers gaan binnenkort ook een metamorfose tegemoet zien. Op naar -10.

Echt helemaal top!
Annemiek de Langen uit Capelle a/d IJssel
Super clubs. Al bij het 2e rondje 76 lopen (par 69) en de strokeplay wedstrijd winnen. Een betere reclame heb ik niet kunnen maken.
Reginald Goei uit Maastricht
Een clubgenoot adviseerde mij een afspraak te maken met een commerciele clubfitter,maar ben terechtgekomen bij de custom built golf clubs van de ANWB, lokatie Bergschenhoek. Dit bleek een aparte ervaring. Het intake gesprek met Michel Theys werd vervolgd met een ronde van 9 holes onder zijn zeer deskundige en vriendelijke begeleiding. Na de voortreffelijke lunch werden de clubs en de swing uitvoerig geanalyseerd en mijn maten opgenomen.
Computeranalyse leerde dat de 3 jaar oude Callaway clubs niet optimaal waren. Ik verving uiteindelijk de Ijzers 5,7 en 9 door Alpha clubs...........wat een verschil !.
De hele procedure duurde maar liefst 1,5 dag. Michel neemt alle tijd en schenkt optimaal aandacht aan de client met voortreffelijk resultaat ! De kosten werden niet in rekening gebracht bij het factureren van de clubs.
Kortom: clubfitting in optima forma.....een must voor de serieuze golfer!
Gerard v.d. Pal uit Almere
Door een golfende collega (Frank) die mij heeft geadviseerd zeg maar rustig na diverse malen zelfs met enige drang heeft aangezet om een afspraak met jou te maken.
Zijn advies was "laat nu gewoon eens een club analyse maken".
Na enige bedenk tijd en met enige reserve een afspraak gemaakt, daar heb ik achteraf gezien in het geheel geen spijt van gehad, alleen had ik het veel eerder moeten doen.
Want na 15 jaar met de zelfde set te hebben gespeeld had Ruud, na een goede kop koffie en leuke intake na een mandje ballen, al in de gaten dat er iets veranderd moest worden om mijn hcp naar beneden bij te kunnen stellen.
Kwam ik in eerste instantie voor een nieuwe set ijzers maaaaaaar na 1 kaart en nog een sessie is het toch een hele set geworden.
Dat het een hele set is geworden lag aan het lekkere spelen van mijn nieuwe ijzers, die super waren samengesteld door Ruud.
Het golf plezier dat er was is nog meer toegenomen en dat komt zeker door de kennis en toewijding van clubfitter Ruud.
Mijn advies is maak gewoon een afspraak voor een analyse want achteraf gezien kan ik nu zeggen "dat had ik veel eerder moeten doen!".
Ria en Gerard Meijerink uit Oosterhout NB
IN HET VERLEDEN BEHAALDE RESULTATEN ZIJN GEEN GARANTIE VOOR DE TOEKOMST!

Deze slogan is zeker niet van toepassing op Custom Built Golf Clubs. Op basis van goede ervaringen in het verleden hebben mijn man en ik dus een afspraak gemaakt met Ruud Visser van de vestiging in Almere. Prettige ontvangst en onder het genot van uitstekende koffie wordt je doopceel gelicht. Wat is je spelniveau en wat is je doelstelling. Dan worden de clubs geanalyseerd: meten, gewicht, balans, gripdikte. Vervolgens wordt de swing onder de loep genomen op de afslagmat waar middels een computer alles nauwgezet wordt geregistreerd. Dus het totaalbeeld van intake, technisch club-onderzoek en visualisatie van de lichaamsbeweging resulteert in een op maat gemaakt advies. Alhoewel wij beiden met Callaway-clubs spelen, bleek toch dat sommige shafts te lang, te kort of verkeerd aan het clubhoofd waren gezet. Kortom, de o.i. ideale set vereiste wel de nodige aanpassingen voor meer spelplezier. Omdat mijn man nog een wedstrijd moest spelen, kon hij zijn set de zaterdag daarop afgeven op de Hooge Bergsche in Rotterdam. Na een heerlijke lunch in het clubhuis en een doosje ballen konden wij met de gerenoveerde clubs huiswaarts.
Hopelijk zullen de verbeterde clubs (na de nodige oefening) ook een verbetering voor onze handicaps betekenen. Met dank aan Ruud!