Skip to content

Onze tevreden klanten zijn onze beste verkopers…

 

Bent u al bij ons geweest? Wij horen graag uw ervaringen! Hoe vond u de club- en swinganalyse? Bent u tevreden met de producten die u bij ons gekocht heeft? Met uw ervaringen kunnen wij onze TOPSERVICE verder optimaliseren en nog meer tevreden klanten de deur uit laten gaan.

 

 

Gastenboek

Heeft u goede ervaringen met uw golfclubs op maat? Laat het ons weten!

 
 
 
 
 
 
*Verplicht
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om spam tegen te gaan wordt het bericht wordt pas zichtbaar na goedkeuring door ons.
83 berichten.
Anton van Beek uit Almere
Via een tip van een collega golfer bij Ruud in Almere terecht gekomen.

Ben begonnen met een nieuwe Alpha Driver nadat Ruud alle tijd heeft genomen om de hele set eens te bekijken. Goede analyse veel tijd, goed advies met als uitkomst de eerder genoemde driver met maatwerk shaft en passende grip.

Woensdag gekocht en donderdag de baan in, ik schrok me wild van het verschil. Lang, recht en comfortabel.

Mijn ijzers gaan binnenkort ook een metamorfose tegemoet zien. Op naar -10.

Echt helemaal top!
Annemiek de Langen uit Capelle a/d IJssel
Super clubs. Al bij het 2e rondje 76 lopen (par 69) en de strokeplay wedstrijd winnen. Een betere reclame heb ik niet kunnen maken.
Reginald Goei uit Maastricht
Een clubgenoot adviseerde mij een afspraak te maken met een commerciele clubfitter,maar ben terechtgekomen bij de custom built golf clubs van de ANWB, lokatie Bergschenhoek. Dit bleek een aparte ervaring. Het intake gesprek met Michel Theys werd vervolgd met een ronde van 9 holes onder zijn zeer deskundige en vriendelijke begeleiding. Na de voortreffelijke lunch werden de clubs en de swing uitvoerig geanalyseerd en mijn maten opgenomen.
Computeranalyse leerde dat de 3 jaar oude Callaway clubs niet optimaal waren. Ik verving uiteindelijk de Ijzers 5,7 en 9 door Alpha clubs...........wat een verschil !.
De hele procedure duurde maar liefst 1,5 dag. Michel neemt alle tijd en schenkt optimaal aandacht aan de client met voortreffelijk resultaat ! De kosten werden niet in rekening gebracht bij het factureren van de clubs.
Kortom: clubfitting in optima forma.....een must voor de serieuze golfer!
Gerard v.d. Pal uit Almere
Door een golfende collega (Frank) die mij heeft geadviseerd zeg maar rustig na diverse malen zelfs met enige drang heeft aangezet om een afspraak met jou te maken.
Zijn advies was "laat nu gewoon eens een club analyse maken".
Na enige bedenk tijd en met enige reserve een afspraak gemaakt, daar heb ik achteraf gezien in het geheel geen spijt van gehad, alleen had ik het veel eerder moeten doen.
Want na 15 jaar met de zelfde set te hebben gespeeld had Ruud, na een goede kop koffie en leuke intake na een mandje ballen, al in de gaten dat er iets veranderd moest worden om mijn hcp naar beneden bij te kunnen stellen.
Kwam ik in eerste instantie voor een nieuwe set ijzers maaaaaaar na 1 kaart en nog een sessie is het toch een hele set geworden.
Dat het een hele set is geworden lag aan het lekkere spelen van mijn nieuwe ijzers, die super waren samengesteld door Ruud.
Het golf plezier dat er was is nog meer toegenomen en dat komt zeker door de kennis en toewijding van clubfitter Ruud.
Mijn advies is maak gewoon een afspraak voor een analyse want achteraf gezien kan ik nu zeggen "dat had ik veel eerder moeten doen!".
Ria en Gerard Meijerink uit Oosterhout NB
IN HET VERLEDEN BEHAALDE RESULTATEN ZIJN GEEN GARANTIE VOOR DE TOEKOMST!

Deze slogan is zeker niet van toepassing op Custom Built Golf Clubs. Op basis van goede ervaringen in het verleden hebben mijn man en ik dus een afspraak gemaakt met Ruud Visser van de vestiging in Almere. Prettige ontvangst en onder het genot van uitstekende koffie wordt je doopceel gelicht. Wat is je spelniveau en wat is je doelstelling. Dan worden de clubs geanalyseerd: meten, gewicht, balans, gripdikte. Vervolgens wordt de swing onder de loep genomen op de afslagmat waar middels een computer alles nauwgezet wordt geregistreerd. Dus het totaalbeeld van intake, technisch club-onderzoek en visualisatie van de lichaamsbeweging resulteert in een op maat gemaakt advies. Alhoewel wij beiden met Callaway-clubs spelen, bleek toch dat sommige shafts te lang, te kort of verkeerd aan het clubhoofd waren gezet. Kortom, de o.i. ideale set vereiste wel de nodige aanpassingen voor meer spelplezier. Omdat mijn man nog een wedstrijd moest spelen, kon hij zijn set de zaterdag daarop afgeven op de Hooge Bergsche in Rotterdam. Na een heerlijke lunch in het clubhuis en een doosje ballen konden wij met de gerenoveerde clubs huiswaarts.
Hopelijk zullen de verbeterde clubs (na de nodige oefening) ook een verbetering voor onze handicaps betekenen. Met dank aan Ruud!
Martin uit Amsterdam
Nieuwe set ijzers gekocht. Sloeg er veel slechter mee dan mijn oude. Naar Ruud gegaan en die zag bij de eerste slag al dat de shafts te stiff waren,en dat terwijl er regular op stond.Set doorgemeten en er bleek helemaal niets van te kloppen.
Ruud heeft alles aangepast en er een fantastische set van gemaakt. Ook een hybride en 3 wood gekocht. Het was eerst even wennen aan mijn nieuwe clubs maar ik ga met sprongen vooruit en golf is nog leuker geworden. Ruud bedankt.

Fijne groet Martin.
Ronald uit Utrecht
Ruud,

Wat later dan gepland maar ik wil je niet onthouden dat ik enorm blij ben met de driver die je voor me gemaakt hebt!

De oude Callaway had een rammel die waardoor ik niet meer comfortabel er mee sloeg. Ik moet er namelijk niet aan denken dat de kop weg vliegt ofzo.

Het was even zoeken en meten voor de juiste kop voor het ultieme gevoel en geluid. Uiteindelijk kwamen we uit op de 'C830.2 Plasma'. Nu heb ik er ook een aantal keer mee geslagen door de baan en het vertrouwen in de driver is terug. Heerlijk gevoel en wat een geniaal geluid!

Mij zie je nog wel terug!

Groet, Ronald

ps. ik heb geen filmpje op Youtube gezien 😉
Arnoud Vree uit Bussum
Hoi Ruud,
de UST Proforce shaft in mijn driver doet het echt super!! Het vinden van de spine in de shaft en de daaruit volgende manier waarop de shaft in de kop moets komen heeft me wederom bevestigd dat gefitte clubs echt de enige goede oplossing is voor goed en constant spelend materiaal!!! THanks voor de supergoede en snelle service...

gr.

Arnoud
Adriaan uit Leiden
Beste Ruud,

Zoekende naar een passende golfset op maat kwam ik enige weken geleden op advies van een goede kennis op bezoek in Almere. Ruim 4 uur lang heb je me doormidden gezaagd op je "golfpijnbank" om voor mij de perfect passende set te kunnen bouwen, ondertussen volgestopt met lekkere tosti's, glaasjes gemeentepils en goede koffie. Je professionaliteit en vakmanschap droop er werkelijk vanaf en niets ontging het oog van de meester(fitter). Zulke persoonlijke aandacht, liefde voor het vak en zorg kom je tegenwoordig nog maar zelden tegen, helemaal top! De nieuwe set was snel klaar en de nazorg voortreffelijk. Het uiteindelijke resultaat speelt heerlijk. Als je groep op LinkedIn binnenkort 'ns klaar is zal ik je graag introduceren binnen mijn golfende circuit want zulke ondernemers help ik graag verder.

Hartelijke groet en goede zaken,

Adriaan
Olaf en Ilonka uit Den Haag
Meten is weten ! Om beter te gaan golfen moet je eerst weten of je wel het juiste gereedschap hebt. Daarom onze setjes meegenomen en door Ruud en Michel eens helemaal onder de loep laten nemen. Ik had een paar maal te horen gekregen van een paar pro's dat mijn driver te flexible was en ik een stijvere shaft moest nemen. Wat bleek ? shaft was al extra stiff en ik moest na analyse een veel flexibeler shaft hebben ! Aangezien de kop vd driver prima was heeft Ruud er een andere shaft opgemaakt en met een paar tips van Michel en hem gisteren voor het eerst de ballen vele malen beter geraakt en de afwijking naar rechts is nu dus danig dat ik gisteren maar 1 bal ben kwijt geraakt :!clap:
De putter die ik van Rifle had gekocht op de golfbeurs dit jaar daar zag Michel aan dat de grip niet helemaal correct erop zat en fixde dit in een paar minuten. De andere clubs hebben ook een veel te stijve shaft en nu 2 clubs (7 + 5) laten maken en ik moet zeggen ik sloeg de ballen met de 5 gisteren echt geweldig ! Afstand zeker 25 meter meer als met de oude. :!muscle:
Ik ga zeker de andere clubs binnenkort ook laten maken.
Ilonka haar set was op zich goed behalve de 7 die deugde van geen kanten hetgeen al bleek uit het feit dat ze de club niet graag gebruikte en er weinig goeds mee kon doen. Van de week en nieuwe laten maken en binnen een paar dagen was hij al klaar. Gisteren de nieuwe 7 gebruikt en de ballen lekker staan raken en ze is heel tevreden. Ruud heeft haar driver 1 met een inch verlengd en ze slaat de ballen nu ruim 150 meter en ze merkte direct het verschil.
Kortom we zijn rg blij dat we de analyse hebben laten doen want al het gereedschap niet goed is kan je de klus ook nooit goed uitvoeren.

Ruud,Michel bedankt en tot spoedig ziens!