Onze tevreden klanten zijn onze beste verkopers…

Bent u al bij ons geweest? Wij horen graag uw ervaringen! Hoe vond u de club- en swinganalyse? Bent u tevreden met de producten die u bij ons gekocht heeft? Met uw ervaringen kunnen wij onze TOPSERVICE verder optimaliseren en nog meer tevreden klanten de deur uit laten gaan.

golfer celebrates

Heeft u goede ervaringen met uw golfclubs op maat? Laat het ons weten!

*Verplicht
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om spam tegen te gaan wordt het bericht wordt pas zichtbaar na goedkeuring door ons.
61 berichten.
Jeroen B uit Alkmaar
't Duurde weliswaar even, maar dan heb je ook wat. Liet m'n 1 jaar oude Titleist AP1 ijzers fitten. Van begin af professioneel, klantvriendelijk en geweldige service. Sla na twee finetunesessies minstens 10-15 meter verder met al m'n ijzers. Koop nooit meer een set zonder van te voren te fitten. 't Is een andere (golf)wereld: een dag na laatste fitsessie rondje 79. Need I say more? :!music:
Albert Meijerink uit Haarlem
Beste Ruud,

Ik was de "hybrideman". Ik zei altijd "als er geen hybrides waren (ik heb er
3 in mijn tas), dan was ik allang met golfen gestopt". Je diagnostiseerde mijn Callaway Big Birtha's (6 jaar oud) als slecht gebalanceerd,te slap, te lang en met verkeerde grips. Op basis van de uitvoerige test- en analysesessie raadde je me de Alpha RX3 serie aan. Eerst maar eens beginnen met SW-PW-9. Ik heb sindsdien nog nooit zoveel mijn korte ijzers gebruikt.
Met mijn nieuwe 9 niet alleen 20 meter langere slagen, maar vooral veel preciezer. Inmiddels ook de 8, 7 en 5 door jou laten vervangen. Ik kan me niet meer herinneren dat ik een ijzer 5 gebruikte voor iets anders dan een lange chip. Heerlijke stokken.
Na de NGF-competitie gaan we verder kijken naar mogelijk wenselijke aanvulling met GW en ijzer 6. En gaan we bekijken wat we in het segment hout en hybrides nog gaan doen.
Ik heb er veel vertrouwen in.
Albert.
Marorie Jonkers uit Soest
Al weer een tijdje geleden alle ijzers vervangen en de woods aangepast. Het was even wennen, maar nu ik aan de nieuwe set gewend ben, sla ik zeker verder dan voorheen. Nu nog een keer de driver en de putter aanpassen, zoals jij adviseerde. En ik ben ontzettend blij met mijn G vor het korte werk !
Gerard van Beusekom uit Assen
Beste Michel,

Nog een keertje ... hartelijk dank voor de driverfitting!! Drives gaan weer heel erg gemakkelijk en verder en rechter (ondanks de A flex :-)) Het was een hele leerzame middag en ik wist niet dat een ander shaftje dit verschil kan maken. Kom nog terug voor de ijzers.

Groet, Gerard
Neeltje van Walstijn uit Laren
Begin januari ben ik bij u geweest om mijn clubs na te laten kijken.
Mijn man en ik werden heel plezierig ontvangen met heerlijke koffie. 2 à 2,5 uur lijkt zo lang voor een analyse, maar de rust waarmee alles werd gedaan, hebben wij als zeer plezierig ervaren.
De adviezen hebben goed geholpen. Mijn clubs zijn gefine-tuned en.... korter gemaakt. Het resultaat is er naar. In het begin waren de slagen wat minder ver maar wel recht!Nu begint ook de lengte weer terug te komen.
We hebben in een zonnig klimaat kunnen spelen en met de "vernieuwde"clubs was dat heel plezierig!
Veel dank
Peter Blom uit Anna Paulowna
Beste Ruud,

Door mond tot mond reclame ben ik aan je adres in Almere gekomen. Had ik dit maar eerder gehoord! Na een zeer professionele meting en een uiterst klantvriendelijke behandeling heb ik mijn gesmeden Callaway Diablo ijzers bij je aangeboden om te "fine tunen". Had ik dit maar eerder gedaan!! Het is echt een wereld van verschil. De clubs voelen goed en doen precies wat je voorspelde. Namenlijk recht, hoog en ver! Mijn hartelijke dank en ik kom zeker weer bij je terug voor advies voor mijn houten!
Golfgroet, Peter
Peter Willemse uit Lelystad
Beste Ruud en Michiel,
Martha en ik hebben de analyse sessie ervaren als plezierig en educatief. Ook waren de aanwijzing m.b.t. onze slagen goed ondersteund door de analyse en de video opname. Meten is weten,en wat dat betreft kan ik een ieder aanraden zeker eens een analyse te doen om de feiten onder ogen te zien. De aanpassing lijken ook goed uit te pakken. Dat zal pas echt blijken na een paar ronden, maar vandaag ging het al verder met de driver en de aangepassing van lengte en grips voelt al gelijk goed aan. Ik hoop een Hcp van onder de 20 te kunnen bereiken dit jaar. Nogmaals dank voor jullie werk en we zien jullie in de toekomst weer, al zou het alleen maar voor een analyse en een kopje koffie zijn. Martha heeft de clubs nog niet kunnen gebruiken, maar ik ben er zeker van dat ook zij haar handicap zal verlagen.
Groeten Peter Willemse, ook namens Martha 😮
Peter van Velzen uit Harderwijk
Beste Michel en Ruud,

Ik was getipt door een golfvriend om bij jullie langs te gaan voor een analyse. Had er eigenlijk geen grote verwachtingen van, maar wat een openbaring is de middag ballen slaan en doormeten van mijn set geweest. Na de aanbevolen shaftwissels sla ik ballen als nooit tevoren. Wat een verschil!!!! Het voelt nu zo gemakkelijk en mijn spel gaat zo recht. Dat ik dit niet jaren eerder heb gedaan. Hoop dat ik nu eindelijk onder de 20.0 kan komen.
Nogmaals hartelijk dank voor jullie werk! TOPKLASSE!!!!
Ik kom van de zomer nog langs voor die wedges van Alpha 🙂

Met sportieve groet,
Cees uit Schagen
Hallo Ruud,

Al een paar keer met mijn ijzers geslagen. Dankzij de voor mijn swing geschikte nieuwe shafts en aangepaste lie's sla ik nu veel beter, recht en verder. Het voelt heel goed.
Nu mijn driver nog.
Hartelijk dank.

groet,

Cees
Jos Groot uit Wognum
In een woord fantastich,grips voelen goed aan.
Heb nog nooit zo goed gespeeld,mijn ijzers zijn precies goed in balans,en dan hebben we het nog niet over mijn putter,in een woord perfekt.
Bedankt jongens,hoop op een lange samenwerking.
Gr Jos Groot