Skip to content

Onze tevreden klanten zijn onze beste verkopers…

 

Bent u al bij ons geweest? Wij horen graag uw ervaringen! Hoe vond u de club- en swinganalyse? Bent u tevreden met de producten die u bij ons gekocht heeft? Met uw ervaringen kunnen wij onze TOPSERVICE verder optimaliseren en nog meer tevreden klanten de deur uit laten gaan.

 

 

Gastenboek

Heeft u goede ervaringen met uw golfclubs op maat? Laat het ons weten!

 
 
 
 
 
 
*Verplicht
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om spam tegen te gaan wordt het bericht wordt pas zichtbaar na goedkeuring door ons.
78 berichten.
Martin uit Amsterdam
Nieuwe set ijzers gekocht. Sloeg er veel slechter mee dan mijn oude. Naar Ruud gegaan en die zag bij de eerste slag al dat de shafts te stiff waren,en dat terwijl er regular op stond.Set doorgemeten en er bleek helemaal niets van te kloppen.
Ruud heeft alles aangepast en er een fantastische set van gemaakt. Ook een hybride en 3 wood gekocht. Het was eerst even wennen aan mijn nieuwe clubs maar ik ga met sprongen vooruit en golf is nog leuker geworden. Ruud bedankt.

Fijne groet Martin.
Ronald uit Utrecht
Ruud,

Wat later dan gepland maar ik wil je niet onthouden dat ik enorm blij ben met de driver die je voor me gemaakt hebt!

De oude Callaway had een rammel die waardoor ik niet meer comfortabel er mee sloeg. Ik moet er namelijk niet aan denken dat de kop weg vliegt ofzo.

Het was even zoeken en meten voor de juiste kop voor het ultieme gevoel en geluid. Uiteindelijk kwamen we uit op de 'C830.2 Plasma'. Nu heb ik er ook een aantal keer mee geslagen door de baan en het vertrouwen in de driver is terug. Heerlijk gevoel en wat een geniaal geluid!

Mij zie je nog wel terug!

Groet, Ronald

ps. ik heb geen filmpje op Youtube gezien 😉
Arnoud Vree uit Bussum
Hoi Ruud,
de UST Proforce shaft in mijn driver doet het echt super!! Het vinden van de spine in de shaft en de daaruit volgende manier waarop de shaft in de kop moets komen heeft me wederom bevestigd dat gefitte clubs echt de enige goede oplossing is voor goed en constant spelend materiaal!!! THanks voor de supergoede en snelle service...

gr.

Arnoud
Adriaan uit Leiden
Beste Ruud,

Zoekende naar een passende golfset op maat kwam ik enige weken geleden op advies van een goede kennis op bezoek in Almere. Ruim 4 uur lang heb je me doormidden gezaagd op je "golfpijnbank" om voor mij de perfect passende set te kunnen bouwen, ondertussen volgestopt met lekkere tosti's, glaasjes gemeentepils en goede koffie. Je professionaliteit en vakmanschap droop er werkelijk vanaf en niets ontging het oog van de meester(fitter). Zulke persoonlijke aandacht, liefde voor het vak en zorg kom je tegenwoordig nog maar zelden tegen, helemaal top! De nieuwe set was snel klaar en de nazorg voortreffelijk. Het uiteindelijke resultaat speelt heerlijk. Als je groep op LinkedIn binnenkort 'ns klaar is zal ik je graag introduceren binnen mijn golfende circuit want zulke ondernemers help ik graag verder.

Hartelijke groet en goede zaken,

Adriaan
Olaf en Ilonka uit Den Haag
Meten is weten ! Om beter te gaan golfen moet je eerst weten of je wel het juiste gereedschap hebt. Daarom onze setjes meegenomen en door Ruud en Michel eens helemaal onder de loep laten nemen. Ik had een paar maal te horen gekregen van een paar pro's dat mijn driver te flexible was en ik een stijvere shaft moest nemen. Wat bleek ? shaft was al extra stiff en ik moest na analyse een veel flexibeler shaft hebben ! Aangezien de kop vd driver prima was heeft Ruud er een andere shaft opgemaakt en met een paar tips van Michel en hem gisteren voor het eerst de ballen vele malen beter geraakt en de afwijking naar rechts is nu dus danig dat ik gisteren maar 1 bal ben kwijt geraakt :!clap:
De putter die ik van Rifle had gekocht op de golfbeurs dit jaar daar zag Michel aan dat de grip niet helemaal correct erop zat en fixde dit in een paar minuten. De andere clubs hebben ook een veel te stijve shaft en nu 2 clubs (7 + 5) laten maken en ik moet zeggen ik sloeg de ballen met de 5 gisteren echt geweldig ! Afstand zeker 25 meter meer als met de oude. :!muscle:
Ik ga zeker de andere clubs binnenkort ook laten maken.
Ilonka haar set was op zich goed behalve de 7 die deugde van geen kanten hetgeen al bleek uit het feit dat ze de club niet graag gebruikte en er weinig goeds mee kon doen. Van de week en nieuwe laten maken en binnen een paar dagen was hij al klaar. Gisteren de nieuwe 7 gebruikt en de ballen lekker staan raken en ze is heel tevreden. Ruud heeft haar driver 1 met een inch verlengd en ze slaat de ballen nu ruim 150 meter en ze merkte direct het verschil.
Kortom we zijn rg blij dat we de analyse hebben laten doen want al het gereedschap niet goed is kan je de klus ook nooit goed uitvoeren.

Ruud,Michel bedankt en tot spoedig ziens!
E. Horstra uit Heemstede
Nu ik een paar keer de Opengolfclub Zandvoort met mijn (5) nieuwe ijzers heb gelopen is mij één ding duidelijk geworden: Het was niet alleen mijn pover) kunnen dat mij parten speelde. De clubanalyse van mijn "oude" clubs bracht veel feilen aan het licht van de ijzers. Ja, het lukt nu veel beter om met niet overdreven veel slagen door de baan te komen. Natuurlijk dragen ook de waardevolle aanwijzingen van Ruud Visser daar aan bij. Meten is weten leerde ik in mijn "researchdagen". Geweldige zaak dus die analyses van clubs en mijn swing. Ik ben al aan het sparen voor nog een paar "aangemeten" stokken.

Tot ziens dus Ruud.
Peter Blom uit Anna Paulowna
Hallo Ruud,

Wederom bedankt voor de uitstekende en snelle after sales en advies bij het plaatsen van een nieuwe shaft in mijn driver. Zoals al eerder gezegd "dit had ik al een aantall jaren eerder moeten doen"!

Golfgroet
Peter
Bas Burger uit Amersfoort
Beste Ruud,
Inmiddels al een aantal malen gespeeld met de gefitte clubs en met verbazing geconstateerd dat de (al jarenlang aanwezige) pijn in mijn ellebogen is verdwenen! Hoe het mogelijk is, weet ik niet, maar jij hebt het voor elkaar gekregen. Zoals je hebt aangegeven is het grootste gewin in de houten en de driver gaan zitten en ben ik de ijzers nog aan het ontdekken. Gisteren finale clubcampioenschap maandbeker gespeeld. Overall winnaar is Björn geworden en ik ben nummer 2. Beiden door jou gefit, is dat toeval of bewijs?
Tevens bedankt voor de service en nazorg aangaande mijn putter!
Morgen golfvakantie Florida waar ik de clubs zeer intensief aan een verder onderzoek zal blootstellen. Eindconclusie volgt!

Groet,
Bas
Wil Hulskens uit Den Bosch
Ik speel al jaren met een taylermade set, alle clubs spelen geweldig behalve de driver. Ben uiteindelijk terecht gekomen bij Custom Built Golf Clubs in Den Bosch. Heb na een lange swing analyse met verschillende drivers het advies gekregen om de Alpha 830/2 driver aan te schaffen. Ik heb nu weer het volste vertouwen in mijn drives dank zij deze geweldige driver, recht op de fairway en minstens 230 meter verder. Boris, bedankt voor het geweldige advies en de fijne service.
Wil Hulskens
Michael Buitenkamp uit Den Bosch
Hallo Boris,
Zoals belooft hier een berichtje voor het gastenboek. Ik heb de clubs nu een tijdje in gebruik en er is echt een groot verschil merkbaar in mijn spel. Mijn eerste vraag een aantal weken geleden was of een golfer met weinig ervaring (zoals mij) iets aan clubfitting zou hebben? En ja hij heeft er wat aan. Na mijn GVB te hebben gehaald met mijn oude clubs ben ik met jouw clubs gaan spelen en het verschil is enorm. De ballen gaan rechtdoor en verder en je krijgt er meer vertrouwen in waardoor je meer uit je spel kan halen.
Ik kan iedereen aanraden om eens te gaan kijken en een analyse te laten maken dan kun je gelijk zien wat het verschil is. Mij zien ze vaker terug.

Dank je wel en tot ziens.

Groetjes,
Michael Buitenkamp