Skip to content

Onze tevreden klanten zijn onze beste verkopers…

 

Bent u al bij ons geweest? Wij horen graag uw ervaringen! Hoe vond u de club- en swinganalyse? Bent u tevreden met de producten die u bij ons gekocht heeft? Met uw ervaringen kunnen wij onze TOPSERVICE verder optimaliseren en nog meer tevreden klanten de deur uit laten gaan.

 

 

Gastenboek

Heeft u goede ervaringen met uw golfclubs op maat? Laat het ons weten!

 
 
 
 
 
 
*Verplicht
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om spam tegen te gaan wordt het bericht wordt pas zichtbaar na goedkeuring door ons.
78 berichten.
Gerard van Beusekom uit Assen
Beste Michel,

Nog een keertje ... hartelijk dank voor de driverfitting!! Drives gaan weer heel erg gemakkelijk en verder en rechter (ondanks de A flex :-)) Het was een hele leerzame middag en ik wist niet dat een ander shaftje dit verschil kan maken. Kom nog terug voor de ijzers.

Groet, Gerard
Neeltje van Walstijn uit Laren
Begin januari ben ik bij u geweest om mijn clubs na te laten kijken.
Mijn man en ik werden heel plezierig ontvangen met heerlijke koffie. 2 à 2,5 uur lijkt zo lang voor een analyse, maar de rust waarmee alles werd gedaan, hebben wij als zeer plezierig ervaren.
De adviezen hebben goed geholpen. Mijn clubs zijn gefine-tuned en.... korter gemaakt. Het resultaat is er naar. In het begin waren de slagen wat minder ver maar wel recht!Nu begint ook de lengte weer terug te komen.
We hebben in een zonnig klimaat kunnen spelen en met de "vernieuwde"clubs was dat heel plezierig!
Veel dank
Peter Blom uit Anna Paulowna
Beste Ruud,

Door mond tot mond reclame ben ik aan je adres in Almere gekomen. Had ik dit maar eerder gehoord! Na een zeer professionele meting en een uiterst klantvriendelijke behandeling heb ik mijn gesmeden Callaway Diablo ijzers bij je aangeboden om te "fine tunen". Had ik dit maar eerder gedaan!! Het is echt een wereld van verschil. De clubs voelen goed en doen precies wat je voorspelde. Namenlijk recht, hoog en ver! Mijn hartelijke dank en ik kom zeker weer bij je terug voor advies voor mijn houten!
Golfgroet, Peter
Peter Willemse uit Lelystad
Beste Ruud en Michiel,
Martha en ik hebben de analyse sessie ervaren als plezierig en educatief. Ook waren de aanwijzing m.b.t. onze slagen goed ondersteund door de analyse en de video opname. Meten is weten,en wat dat betreft kan ik een ieder aanraden zeker eens een analyse te doen om de feiten onder ogen te zien. De aanpassing lijken ook goed uit te pakken. Dat zal pas echt blijken na een paar ronden, maar vandaag ging het al verder met de driver en de aangepassing van lengte en grips voelt al gelijk goed aan. Ik hoop een Hcp van onder de 20 te kunnen bereiken dit jaar. Nogmaals dank voor jullie werk en we zien jullie in de toekomst weer, al zou het alleen maar voor een analyse en een kopje koffie zijn. Martha heeft de clubs nog niet kunnen gebruiken, maar ik ben er zeker van dat ook zij haar handicap zal verlagen.
Groeten Peter Willemse, ook namens Martha 😮
Peter van Velzen uit Harderwijk
Beste Michel en Ruud,

Ik was getipt door een golfvriend om bij jullie langs te gaan voor een analyse. Had er eigenlijk geen grote verwachtingen van, maar wat een openbaring is de middag ballen slaan en doormeten van mijn set geweest. Na de aanbevolen shaftwissels sla ik ballen als nooit tevoren. Wat een verschil!!!! Het voelt nu zo gemakkelijk en mijn spel gaat zo recht. Dat ik dit niet jaren eerder heb gedaan. Hoop dat ik nu eindelijk onder de 20.0 kan komen.
Nogmaals hartelijk dank voor jullie werk! TOPKLASSE!!!!
Ik kom van de zomer nog langs voor die wedges van Alpha 🙂

Met sportieve groet,
Peter
Cees uit Schagen
Hallo Ruud,

Al een paar keer met mijn ijzers geslagen. Dankzij de voor mijn swing geschikte nieuwe shafts en aangepaste lie's sla ik nu veel beter, recht en verder. Het voelt heel goed.
Nu mijn driver nog.
Hartelijk dank.

groet,

Cees
Jos Groot uit Wognum
In een woord fantastich,grips voelen goed aan.
Heb nog nooit zo goed gespeeld,mijn ijzers zijn precies goed in balans,en dan hebben we het nog niet over mijn putter,in een woord perfekt.
Bedankt jongens,hoop op een lange samenwerking.
Gr Jos Groot
Yonne Jansen uit Hoofddorp
Beste Ruud,

Wat heb je me ongelooflijk goed op weg geholpen. Ik moest even overtuigd worden of clubfitten wel nodig was, maar met m'n nieuwe shafts sla ik echt veel beter! Was wel even wennen, maar wat een verschil!
Top!

Groet Yvonne