Onze tevreden klanten zijn onze beste verkopers…

Bent u al bij ons geweest? Wij horen graag uw ervaringen! Hoe vond u de club- en swinganalyse? Bent u tevreden met de producten die u bij ons gekocht heeft? Met uw ervaringen kunnen wij onze TOPSERVICE verder optimaliseren en nog meer tevreden klanten de deur uit laten gaan.

Heeft u goede ervaringen met uw golfclubs op maat? Laat het ons weten!

*Verplicht
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om spam tegen te gaan wordt het bericht wordt pas zichtbaar na goedkeuring door ons.
75 berichten.
Peter Willemse uit Lelystad
Beste Ruud en Michiel,
Martha en ik hebben de analyse sessie ervaren als plezierig en educatief. Ook waren de aanwijzing m.b.t. onze slagen goed ondersteund door de analyse en de video opname. Meten is weten,en wat dat betreft kan ik een ieder aanraden zeker eens een analyse te doen om de feiten onder ogen te zien. De aanpassing lijken ook goed uit te pakken. Dat zal pas echt blijken na een paar ronden, maar vandaag ging het al verder met de driver en de aangepassing van lengte en grips voelt al gelijk goed aan. Ik hoop een Hcp van onder de 20 te kunnen bereiken dit jaar. Nogmaals dank voor jullie werk en we zien jullie in de toekomst weer, al zou het alleen maar voor een analyse en een kopje koffie zijn. Martha heeft de clubs nog niet kunnen gebruiken, maar ik ben er zeker van dat ook zij haar handicap zal verlagen.
Groeten Peter Willemse, ook namens Martha 😮
Peter van Velzen uit Harderwijk
Beste Michel en Ruud,

Ik was getipt door een golfvriend om bij jullie langs te gaan voor een analyse. Had er eigenlijk geen grote verwachtingen van, maar wat een openbaring is de middag ballen slaan en doormeten van mijn set geweest. Na de aanbevolen shaftwissels sla ik ballen als nooit tevoren. Wat een verschil!!!! Het voelt nu zo gemakkelijk en mijn spel gaat zo recht. Dat ik dit niet jaren eerder heb gedaan. Hoop dat ik nu eindelijk onder de 20.0 kan komen.
Nogmaals hartelijk dank voor jullie werk! TOPKLASSE!!!!
Ik kom van de zomer nog langs voor die wedges van Alpha 🙂

Met sportieve groet,
Cees uit Schagen
Hallo Ruud,

Al een paar keer met mijn ijzers geslagen. Dankzij de voor mijn swing geschikte nieuwe shafts en aangepaste lie's sla ik nu veel beter, recht en verder. Het voelt heel goed.
Nu mijn driver nog.
Hartelijk dank.

groet,

Cees
Jos Groot uit Wognum
In een woord fantastich,grips voelen goed aan.
Heb nog nooit zo goed gespeeld,mijn ijzers zijn precies goed in balans,en dan hebben we het nog niet over mijn putter,in een woord perfekt.
Bedankt jongens,hoop op een lange samenwerking.
Gr Jos Groot
Yonne Jansen uit Hoofddorp
Beste Ruud,

Wat heb je me ongelooflijk goed op weg geholpen. Ik moest even overtuigd worden of clubfitten wel nodig was, maar met m'n nieuwe shafts sla ik echt veel beter! Was wel even wennen, maar wat een verschil!
Top!

Groet Yvonne