Onze producten: allemaal van hoge kwaliteit!

tom_wishon

Nieuw! Sterling Single Length Irons by Tom Wishon

U heeft het ongetwijfeld vernomen tijdens de afgelopen Major op Augusta.
Bryson DeChambeau op Augusta zijn laatste toernooi heeft gespeeld als amateur kreeg veel media aandacht, niet alleen door zijn goede prestaties als amateur de afgelopen maanden, maar vooral om de setup van zijn golfset. Bryson speelt met ijzers die o.a  dezelfde clublengte hebben, dezelfde Lie’s, dezelfde shaftflexen, dezelfde Swing Weights en dezelfde Total Weights.

Tom Wishon nu ook verkrijgbaar bij Custom Built Golf Clubs!

TWGTLogo

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over Single Lenght Irons en zou u ook heel graag met zo’n op maat gebouwde ijzer set willen gaan spelen?

Maak dan een afspraak!

Waarom werden Sterling Single Length Irons ontwikkeld?

Sinds jaar en dag bouwt de golfindustrie conventionele ijzersets met een onderling verschil in clublengte van een halve inch. Ooit is voor dit concept gekozen, en tot op de dag van vandaag bouwen alle ‘merken’ hun clubs volgens deze traditie. Verder moet gezegd worden dat de conventionele ijzers de laatste jaren zijn ‘gegroeid’. Neem als voorbeeld een ijzer 5 die zo’n 10 jaar geleden een ‘standaard’ lengte had van 37 inch, heeft vandaag de dag een ijzer 5 een gemiddelde lengte van 38,50 inch. De reden waarom fabrikanten de conventionele ijzers langer zijn gaan maken is, dat wanneer het een gemiddelde golfer lukt om een keer met zo’n conventionele langere ijzer 5 beduidend verder te slaan, de gemiddelde golfer direct ‘verkocht’ is. Ofwel meer afstand in balvlucht verkoopt!

SterlingIrons hybrid 1
SterlingIrons-cast

Maar slaat de gemiddelde golfer ook veel constanter met langere, conventionele ijzers? Het antwoord is een simpel nee!

Kijk maar naar de inhoud van de golftassen. IJzer 3, 4 en 5 worden steeds zeldzamer omdat het aantal goed geraakte ballen met deze ijzers voor de meeste spelers op een hand te tellen zijn. Vraag de gemiddelde golfer van vandaag welk ijzer een favoriet is in de tas, en het antwoord zal vaak zijn een ijzer 7, ijzer 8 of ijzer 9. Maar waarom is het vaak slechts een ijzer die favoriet is, en niet alle ijzers in de tas?

Ook u kunt beter spelen met de nieuwe Sterling Single Length Irons!

Omdat bij Sterling Single Length Irons alle clubhoofden hetzelfde gewicht hebben in tegenstelling tot een conventionele set, kunnen bij Sterling ijzers de clubs allemaal dezelfde lengte, flexibiliteit, balanspunt en lie hebben. En wordt het dus een complete set van favoriete ijzers!
Bekijk de video bovenaan met uitleg over de Sterling Single Lenght Irons by Tom Wishon, de clubfitting goeroe in de golfwereld!

SterlingIrons cast

Ook verkrijgbaar bij Custom Built Golf Clubs